середа, 25 листопада 2020 р.

Працюємо над підвищенням кваліфікації


Шановні колежанки!

    Рекомендую для опрацювання та використання в роботі дистанційний курс "Бібліотеки у досягненні Цілей сталого розвитку". Онлайн-курс розроблений ГО «ВГО Українська бібліотечна асоціація» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Долучитися можна за посиланням https://vumonline.ua/      

    Існує 17 Глобальних цілей. Вони взаємопов’язані — успіх в одній із них залежить від вирішення завдань в інших. До їх досягнення залучаються держава, бізнес і громадянське суспільство усіх країн світу. Кожна з країн має власний контекст – і, відповідно, акцентується на певних цілях.

    Чому  цей курс для бібліотекарів? Як активні громадяни, відповідальні перед наступними поколіннями, бібліотекарі можуть щодня робити особистий внесок в реалізацію Цілей сталого розвитку. Ми спроможні впливати як на виконання завдань на шляху до Цілей, так і на те, щоб до їхньої реалізації долучилося якомога більше людей.

    Цей онлайн курс присвячений ролі бібліотек у досягненні Цілей сталого розвитку. Автори курсу в доступній формі пояснюють слухачам сутність кожної Цілі та демонструють можливості й успішні приклади – як бібліотеки сприяють їх досягненню.

    Курс орієнтований на працівників бібліотек всіх видів і типів, які щиро прагнуть зробити свій внесок у досягнення Цілей сталого розвитку у своїх громадах, спільнотах та у глобальному вимірі.

Немає коментарів:

Дописати коментар