вівторок, 5 січня 2021 р.

Візуальні матеріали “100 облич Української революції”: до Дня Соборності України

         22 січня 2021 року  – день проголошення незалежності Української Народної Республіки, День Соборності. Планом заходів із відзначення 100-річчя подій Української революції 1917–1921 років і вшанування пам'яті її учасників на період до 2021 року, затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2016 року № 777-р, передбачено урочисте відзначення дати проголошення незалежності Української Народної Республіки й організацію до цієї дати інформаційних, навчально-виховних, культурно-мистецьких та інших заходів. 
        У зв’язку з цим Український інститут національної пам’яті підготував візуальні матеріали "100 облич Української революції" для можливого використання в освітньому просторі у формі карткової гри.
        Матеріали можна використовувати на уроках історії України в 10 класі (під час вивчення тем про початок Української революції та боротьбу за українську державність), для підготовки до ЗНО, при проведенні тематичних виховних годин, Тижня історії, історичних, краєзнавчих фестивалів тощо.

    Бібліотека Міського центру професійного розвитку підготувала відопрезентацію даного видання.  Електронна версія карток за посиланням




Немає коментарів:

Дописати коментар