четвер, 9 квітня 2020 р.

Використаємо вимушене дозвілля з користю!


Шановні колежанки!

Під час тривання карантину, можемо використати час з користю для себе. Раджу вивести вимушене дозвілля на новий рівень! Я знаю, що багато хто з вас  читає, переглядає фільми, проходить дистанційні курси. Ми маємо можливість "подорожувати" світом, скориставшись віртуальними екскурсіями, відвідуючи музеї, театральні вистави, концерти. Дійсно, можливості  Інтернету безмежні. Прохання поділитися на сторінках нашої спільноти цікавими книгами, фільмами, які ви прочитали чи передивились. А можливо, дехто хоче вдосконалити українську мову. Тож запрошую на безкоштовний онлайн-курс!

    На платформі Prometheus відкрито реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс «Українська за 27 уроків» від творців волонтерського руху «Безкоштовні курси української мови» та онлайн-проєкту «Є-мова» - 
           Це перший курс з української мови елементарного рівня (А1-А2), розрахований на широке коло слухачів, зокрема тих, хто вдома чи на роботі послуговується російською.Також він стане у пригоді й вступникам до закладів вищої освіти, які хочуть покращити свою розмовну мову.        
     Курс з української мови розроблений так, щоб розвивати комунікаційні можливості слухачів та ефективно використовувати українську в різних життєвих ситуаціях. Розробники врахували не лише загальноєвропейські норми з мовної освіти та стандартизовані вимоги до володіння українською як іноземною, а й 6-річний досвід викладання на «Безкоштовних курсах української мови».       
          За допомогою прогнозованих стандартних ситуацій слухачі зможуть опанувати не лише навички базового спілкування українською, а й розберуться з особливостями вимови українських звуків, заповнять лексичні, граматичні прогалини. Курс розробила проєктна команда «Є-мова» та волонтерська ініціатива «Безкоштовні курси української мови» (Громадська організація «Український світ») за підтримки Програми EGAP, що виконується МБО «Фонд Східна Європа» та партнерами, у межах першого національного конкурсу ІТ-проєктів у сфері е-демократії EGAP Challenge.

Немає коментарів:

Дописати коментар