середу, 20 березня 2024 р.

Презентуємо нову книгу!

 


     Раді повідомити нашим користувачам, що бібліотека ДНЗ «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області» отримала  книгу «Це воює вона!». Безкоштовна передача книги  стала можливою в рамках програми «Сприяння рівності та протидія дискримінації» Національного Демократичного Інституту (НДІ) за підтримки Швеції, а також завдяки співпраці благодійного фонду «Бібліотечна країна» та видавництва «Видавництво».

Книга «Це воює вона» присвячена сміливим жінкам, які стали на захист України в російсько-українській війні. 25 текстів, 25 ілюстрацій, 25 героїнь — кулеметниць, морпіхів, бойових медикинь, аеророзвідниць, водійок БМП, громадських діячок. Спільна робота 50 авторів та авторок, ілюстраторів та ілюстраторок над невигаданими історіями захисниць, що роблять можливе і неможливе для перемоги України, долають стереотипи та перешкоди і торують шлях для людей з військовим покликанням. 

Видання  є продовженням проєкту «Дівчата можуть усе», у рамках якого наша бібліотека раніше вже отримала книжку «Це зробила вона», що містить історії про 103 видатних українок.

Немає коментарів:

Дописати коментар