середа, 27 березня 2024 р.

Добірка подкастів, інформаційних матеріалів та вебресурсів до Всесвітнього дня здоров'я




 Добірка українських подкастів про підтримку психологічного стану під час війни
  • "Жити далі?" — цей подкаст досліджує, як жити та знаходити сенс життя в умовах війни. Він пропонує слухачам практичні поради та емоційну підтримку, а також натхненні історії людей, які переживають складні часи.
  • "Простими словами" — цей подкаст фокусується на темі стосунків і війни. Ведучі: письменник Марк Лівін і клінічна психологиня Софія Терлез. 
  • "Менталочка" — подкаст про ментальне здоров'я, адже ментальна стабільність завжди була важливою опорою, а зараз стала ще важливішою для українців. Делікатні інтервізійні розмови про теперішній інтенсивний досвід. Ведучі: експертка з питань гендерної рівності Яна Пекун та кризовий психолог Олексій Удовенко.
  • "ВартоЖити" — цей подкаст присвячений впливу війни на психіку людей та способам подолання психологічних травм.
  • "Хтознаяк"  — авторська програма Анни Шийчук на Urban Space Radio. Психологиня розповідає про емоційний інтелект в житті та на роботі, розглядає психологічні питання, які цікавлять слухачів сьогодні, та говорить з колегами прямо в ефірі. Анна Шийчук — сертифікована українська психотерапевтка і психологиня. 
  • "Візьми паузу" - подкаст про ментальне здоров'я та життя від психологині Марти Приріз, в якому вчимося гребти в світі, що постійно змінюється.
Заняття, уроки
Посібники, книги:

Курси

Немає коментарів:

Дописати коментар